Jmenuji se Vlasta Sloupová a obě mé dcery se narodily v Nymburce. První se narodila císařským řezem po dlouhém komplikovaném porodu 18.12.98, porod provedl pan primář Klumpar. Druhá pak 9.9.03, přirozený porod po vedením pana primáře a pana doktora Tomana. Chtěla bych porodnici v Nymburce a veškerý personál, lékaře i sestry pochválit a poděkovat jim za skvělý a profesionální přístup. Tuto porodnici mohu všem předem doporučit. Hodně se v této diskuzi mluví o kvalitě stravy. Můj názor je, že ve volbě porodnice by kvalita stravy, stejně jako třeba stáří nábytku na pokojích, nemělo mít tu nejdůležitější roli. Porodnice je především o lidech. Zde se mi po prvním porodu císařským řezem dostalo veliké péče a starostlivosti, a podruhé, kdy jsem velmi toužila porodit přirozeně, se o to velmi citlivě a profesionálně snažili i všichni lékaři a sestry. U porodu jsem měla i por. as. Husovou a Michlovou, které byly rovněž výborné.
Ještě jednou děkuji všem pracovníkům této porodnice za obě krásné holčičky. Všem mohu jen doporučit.
Předchozí