Asano nechápu tě,doktoři totál zvořou porod,a ty řekneš že tam pujdeš klidně znovu?Copak tobě přijde opravdu normální to,že tě nechaj rodit tak dlouho až se narodí dítě bez známek života?Druhý den zástava srdce,promiň,ale to je na stížnost a ne na chválu.Mě se z toho co píšeš otvírá akorát tak kudla v kapse.A to jsem v pardubickým špitále pracovala a měla bych být loajální,no v tomhle případě opravdu nebudu. Já s pardubickou porodnici měla co do činění v roce 1994 jejich skvělou péči na rizikové poradně jsem nerozchodila pomalu ani já ani moje dítě.Jen díky špičkovejm doktorům v Praze nedošlo k průšvihu a přežila jsem já i děcko.Ale za cenu že já byla dva dny na ARO a děcko na JIP. Při druhém těhotenství se opět vyznamenali,nedokázali diagnostikovat vrozenou srdeční vadu,kterou diagnostikovat měli už v 12 tt.Řeklo mi to víc doktorů,že to tam vidět muselo být.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.