tak vánoce jsem nestihla, pořád jsem nakukovala a nikde nikdo, tož pak jsem to vzdala. Markys čestná výjimka nezapomněla. Takže Markys díky a tobě i ostatním co už nenakukujou aspoň krásný a úspěšný rok 2008, zdraví pro děti i pro dospělé ať přežijem daňovou reformu bez úhon. A co pořád děláte? Viktorka dostala pod stromeček inline brusle, tak odmítá chodit na rybníky, kde je letos nádherný hlaďoučký led a jezdí s manžou po parkovišti. Dnes jsem musela na led sama (teda s dědou, kterému to stále jede skvěle). Jo a Martina má omluvenku, protože intenzivně pracuje, včera jsem ji viděla mluvit ve zprávách ! Pá D.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.