Přidat odpověď
Ahoj holky,
tak máme za sebou rok 2007, který pro mne nebyl zrovna moc dobrý ... odchod z práce, hledání nové práce, zdravotní problémy u sestry .... ale nakonec vše dobře dopadlo.
Já byla z toho hledání nového zaměstnání dost v depresi, ani se mi nechtělo psát ... firmy i agentury se nechovají moc profesionálně, ale poučila jsem se, a kdybych ještě někdy hledala novou práci, tak jedině ze stávajícího zaměstnání.
Zítra začínám pracovat na Matematicko-fyzikální fakultě na katedře softwarového inženýrství (neptejte se mě, co to je, fakt to nevím :)) jako Administrator. Budu mít na starosti běžný chod katedry, ale hlavně budu zodpovídat za projekty z Evropské unie. Respektive za jeden, který začíná dnes a potrvá příští 3 roky. Mám z toho velkou radost, protože tam budu moct využívat angličtinu, sice z dost jiného oboru, ale všechno se dá doučit. Moji kolegové jsou akademici, takže úplně jiná sorta lidí, než na jakou jsem byla zvyklá, ale je to změna, kterou jsem si přála, tak ji mám :) S penězma půjdu dost dolů (je to školství), ale furt lepší, než nemít žádný příjem. Všechno by to mělo být vyvážené slušným zacházením a příjemnými lidmi, což bylo vlastně to hlavní, co jsem hledala. Tímto tu vzdávám hold mému manželovi, který celou tu dobu za mnou stál a podporoval mně!
U sestry se zdravotní problémy taky vyřešily, respektive už má dobré výsledky, ale v pořádku to nebude nikdy.
Adélce už vypadl první zoubek, a dokonce jí už roste první "dospělý" zoubek! Jinak se jí moc nechce spolupracovat, je už občas dost oprsklá, ale také velký mazlík.
Takže bych vám všem chtěla popřát šťastný a úspěšný nový rok 2008, a v něm hodně zdraví, štěstí a spokojenosti!!!!
Předchozí