Sice už po 3 letech po porodu, jsem zabrousila na tyto stránky a zajímaly mě názory maminek. Já rodila prvního syna v Brandýse n/L (taky výborná péče v porodnici) a druhého syna tady v Rakovníku. Díky skvělé péči MUDr. Hajčiho vše proběhlo bez problémů, v pohodě a s úsměvem. Opravdu chvála na tohoto doktora nejsou jen planá slova, ale skutečnost, že rád s ochotou kdykoliv pomůže.
Nejsem jediná maminka, u které večer doma zvonil s informací, že výsledky triple-testu nedopadly nejlíp a že je nutná další kontrola, atd. Následovalo důkladné UZV, diskuse o amniocentéze a vše s ochotou pomoct. Moc jsem si přála, aby jsme se u porodu potkali, bohužel zrovna odcházel domů a směnu přebíral jiný Dr. Ale p. Hajčí, protože věděl, že i druhého syna budu rodit opět otočeného zadečkem napřed, tak si nechal cca hodinu před porodem zavolat a osobně přijel a syna mi v pohodě odrodil.
Pane doktore děkuji a je mi líto, že Vám maminky odbíhají rodit do Prahy, jen kvůli prestiži, aby mohli říkat, že rodily v Praze v té a té nemocnici.
Předchozí