Byla jsem před rozhodnutím zvolit si porodnivći ve které porodim svou druhou dceru.Říkala jsem si že když poprvé to bylo u Apolináře tak že to bude fajn i podruhé. Ale vyskytl se problém nestihla jsem se včas zaregistrovat k porodu a už jsem měla smůlu.Tak jsem se rozhodla pro druhou možnost a to ve Vinohradské která byla také blízko mého bydliště. Když přišel můj den tak jsme jeli. Přijetí bylo úžasné milé. Ve čtvrtek v 9.18 hod se nám narodila naše dcerka.Péče která následovalapo tom se nedá srovnat snad s žádnou jinou porodnicí. Bylo to úžasné sestřičky doktořia všechen personí´ál se choval ke mě a nejen ke mě ale k nám všem úplně bezvadně byly to nejkrásnější chvíle mýho života, protože se ke mě chovali všichni jako kdybych byla jediná maminka a tak se chovali k nám všem. Bylo to úžasné vždy když si vzpomenu na chvíle strávené v porodnici naskočí mi husí kůže jak jsem tam byla přes všechnu tu bolest šťasná, a ta péče - - - - - - jedinečná. Všechny moc pozdravuju a přeji hodně zdraví v novém roce, Monika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.