| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Brno - Bohunice

Z vlastní zkušenosti můžu Bohunice opravdu vřele doporučit, myslím, že se například Vrchlabí určitě vyrovná nebo je dokonce předčí.Aspoň podle dostupných informací(co jsem četla ohlasy a zkušenosti na internetu nebo z pořadu v TV nebo jak se píše v "Nové době porodní). Já jsem rodila 26. 12. 2001 a vzhedem k tomu, že bydlíme v Prostějově(t.j. asi 75km), měla jsem podobné obavy. Cesta (po dálnici) trvala asi 35 minut a k porodnímu sálu jsem došla z parkoviště před zadní branou nemocnice s pár přestávkami v pohodě sama. Když jsme vyjížděli, byli stahy asi po třech minutách a děťátko se narodilo až za několik hodin. V autě se mi stahy zpomalily. Vlastně bych hrozně ráda popsala celý ten nádherný zážitek od začátku do konce, ale právě se mi začíná ozývat náš brouček odvedle z pokoje, takže budu muset končit. Důsledně jsem porodnici vybírala a oplatilo se to. Manžel byl u toho a prostě ničeho v tomto ohledu nelitujeme. Obrovský dík paní porodní aistentce Lence Havlátové. I na odd. šestinedělí bylo vše moc fajn a dost nechápu kritiku kvůli kojení. Na to jak jsem na spoustu věcí prý pedant, nemůžu říct, že bych byla nespokojená. Přeju ať to i Tobě dopadne tak krásně a příjemně jako nám a cesty bych se vážně, zvlášť při prvním miminku nebála.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.