Ahoj Zuzi,chtela jsem se zeptat,ohledne toho kojeni.Lukasek ma tri mesice,do te doby jsem ho kojila,ale ted uz mam mleka nedostatek,tak jsem nastoupila na sunar.Ale jeste porad na dve davky za den vystrikam,tak mu je davam lahvicky.Mam takovy spatny pocit,ze delam neco spatne.Prosim te kolikrat za den mu mam davat papat?Malej se mi hlasi skoro co tri hodiny a vypije 150ml.Mam zacit s prikrmovanim?A jak?Je to moje prvni miminko a ziju v cizine a tady mi nikdo moc neporadi.Dekuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.