Přidat názor k anketě manželce
Alenko, kde bereš tu jistotu, že zrovna ty nebudeš patřit mezi ty, co jim to podle tebe patří, a manžílek ti nepláchne? Při tvých kätegorických názorech... mimochodem, peskuječ takto i manžílka? Jo tak to jo, to by si fakt asi něco takovýho nedovolil... zatím...
Ale k věci. Částečně taky souhlasím s paní Danou. Miminko by se nemělo nechat zbytečně dlouho plakat hlady, ale od toho má rodiče, aby se o to postarali, a současně vzali v úvahu i názory ostatních lidí, a zachovali se ohleduplně. Teda aby matka nekojila zbytečně ostentativně. Holt tady lidi z minulýho století ještě jsou, teda kromě dětí prakticky všichni, a ostatní je nemůžou ignorovat.
Myslím si, že spor je tady právě o tohle. Matka co má rozum pojede s hladovým dítětem domů, nebo se aspoň otočí či nějak schová, bude nenápadná a nebude se předvádět a pak se ohánět tím, že je to přirozený. Prostě by neměla zbytečně provokovat ty, co mají jinou morálku. Pohlavní pud je taky přirozený, a přesto to lidi nemůžou dělat veřejně, i když je to potřeba a dotyčný trpím možná stejně jak hladový mimino.
Jsem možná trochu strohá, ale je to tak, sama jsem kojila děti, a když to jinak nešlo tak taky venku, ale už jsem se setkala s tak nestydatýma maminama, že se to ani nedá popsat, a byly to právě ty, co se veřejně oháněly zájmem dítěte, ale nebylo jim hloupý tahat dítě do noci po restauracích, místo aby s ním šly domů, a právo na veřejný kojení si vyhlašovaly jen proto, aby si nezkazily zábavu.
No, a že někoho spucuje někde starý člověk i nespravedlivě se stává, ale kdo ví, jací budem, až budeme my na jejich místě, tak i tady prosím o toleranci.
Předchozí