| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Jihlava

Ahoj maminy také bych se chtěla podělit o své zkušenosti s Jihlavskou porodnicí!Rodila jsem před 2 roky ale,stále mám na mysli ten pěkný přístup porodních asistentek,mě rodila asistentka která se asi zaučovala samozřejmě pod dohledem už profes.porod.asistentky a nemužu říct ani slovíčko proti.Všechny úkony které mi dělala mi předem vysvětlili a dokonce se mě zeptala jestli by si mě mohla také sama vyšetřit,nepovolte jí to za tu ochotu a milý přístup.(jěště jsem zapomněla napsat že mi porod vyvolávali)Byla pocelou dobu porodních bolestí se mnou,dokonce než přišel manžel tak mě držela za ruku pořád za mnou běhala a ptala se mě jesli něco nepotřebuji.Když už jsem šla rodit tak mě neustále podporovala,nástřih a porod odvedla bezvadně doktor mě přišel akorát zašít.Jedním slovem byla od začátku do konce skvělá a to byla holčina ještě ve škole.Takže na porod budu vzpomínat jako na něco naprosto úžasného!Od.šestinedělí bych vytkla to,že když jsem volala sestru aby mi šla s něčím pomoci nebo poradit setkala jsem se s chladou arogancí následkem těchto zkušeností jsem se bála si už po druhé říct o pomoc a z porodnice jsem odcházela s mokvajícími,popraskanými a bolestivě nalitými prsy domů.Následující dny jsem dostala zánět do prsu a kojení mě natolik bolelo že jsem přestala a uchýlila se k odsávačce a lahvi!Věřím že kdyby sestry byli s námi prvorodičkami trpělivější tak bych neměla problémy s kojením a neměla bych pocit méně cennosti že jsem něco nezvládla dodnes mě to mrzí!Proto apeluji na všechny maminky které se chystají rodit v Jihlavské porodnici at do toho jdou a na šestinedělním at se nenechají odbýt.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.