| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Krajská nemocnice T. Bati, a. s., Zlín

Přečtení pár příspěvků mě také donutilo postavit se za paní doktorku Henčlovou. Mám s ní výborné zkušenosti, přešla jsem k ní po jednom potratu a svojí s důslednou péčí mě dovedla až k přirozenému porodu. Doporučila jsem ji kamarádce, která nemohla otěhotnět a její lékařka ji posílala na umělé oplodnění. Po příchodu k dr. Henčlové a hormonální podpoře byla za 2 měsíce těhotná a s péčí byla nadšená, jezdila za ní celé těhotenství do poradny 50km. Mně ji doporučil kamarád - lékař zlínské nemocnice, který tvrdil, že je to na gyndě jedna z nejlepších lékařek. Slyšela jsem na ni už pár stížností, ale ona pracuje s rizikovými případy, tak je i větší pravděpodobnost, že se tam něco semele. Kamarádka je zdravotní sestra ve Zlíě a tvrdí mi, že Grosmanová má těch problémů na triku daleko víc. Takže je to věc názoru. Dr. Henčlová je rázná ženská, nedělá na vás ťuťu ňuňu, ale je to zas žena činu, umí se rychle rozhodovat a nemaže vám med kolem pusy. Takže každý ať se rozhoduje podle svého gusta, beru to, že jsou lidi, kteří na ni nadávají, ale znám spoustu těch, co na ni nedají dopustit a kterým pomohla i ve věcech, ve kterých jim spoustu lékařů před tím nepomohlo. Každý má právo změnit lékaře, já sama jsem už chodila asi k 5 gynekologům, u Henčlové jsem už 5 let a jsem maximálně spokojená, určitě ji měnit nebudu. Pokud se rozhodujete, tak já vám za sebe říkám, ať se Henčlové nebojíte, mně přide skvělá!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.