Přeji pěkný a příjemný den
příspěvkem jsem se prokousal a po několika dnech jsem dospěl k tomuto názoru, snad vás neurazí:
NEJVÍCE SOBĚ I SVÉMU DÍTĚTI UBLÍŽILA SAMA AUTORKA SVOU NEZODPOVĚDNOSTÍ. Proč?
* Tři dny před porodem nejíst a takřka nespat - co to má znamenat??? Co chudák dítě?
* Ví, že má nervy nadranc, a přesto odmítne psychologickou pomoc? Osobně si myslím, že ji naopak sama měla vyhledat :-| Navíc tuto nabídku přijímá (a podává) jako osobní útok.
* A naopak si stěžuje, když ji po několika dnech nabídnuta není. Tak co vlastně chce? Je něco, co jí vyhovuje?
* Pokud se ji již od začátku něco nelíbilo - proč nešla jinam (myslím před porodem). V Brně jsou ještě dvě porodnice.
Personál nemocnice jistě udělal mnohé chyby. Možná měl opakovat nabídku psychologické/psychiatrické pomoci. Ovšem chápu, že pokud někdo už z principu zlehčuje a znevažuje jejich práci, tak se prostě nezajímal. Osobně by se mě také dotklo, pokud místo "děkuji" slyším "to jídlo je určitě staré" :-(
Zajímavá je také poznámka výše, že nelze věřit příspěvkům, kde autor(ka) mluví o "miminku" a nezmíní jeho jméno. Asi situaci vystihuje to, že v tomto článku také není zmíněno. Velmi se obávám, že některým lidem se prostě nelze zavděčit. Je to bolestné pro ně i pro okolí.
** Honza
Předchozí