Take prilis nesouhlasim s prispevkem pani Marie, jsem z Mostu a pred dvema lety jsme zde porodila zdraveho chlapecka.Cele tehotenstvi bylo bez sebemensich problemu az na ten porod, Nechali me asi 10hodin pri porodnich bolestech samotnou a na 8cm otevrenou, byla jsem prvorodicka a byla jsme opravdu ze vseho vystrasena a samotna lezici na porodnim stole, protoze pry mam dost casu( neustale jsme zvracela) potom kdyz se zde objevil lekar a sehnal sestricky zjistilůi ze se hlapec zacina pridusovat a jaka to byla rychlost pri nastupu na operacni sal( delali mi cisarsky rez ) protoze jsem byla velice slaba. Po probuzeni jsme se citila hrozne a asi az 4 den pri velke vyzite si doktor vsimnul ze jsme stale hodne bila , atk mi nechal udelat rozbory krve a musla jsme dostat 2 transfuze, kdyz jsme se tim vsim stresem rozplakala tak mi bylo receno proc rvu. Opravdu Mostecka porodnice je odstarsujci pripad.Nevim jak ji nekdo muze chvalit a nejsem jedina s tim to pripadem.proste neschopnost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.