| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice České Budějovice

Já rodila v Č.Budějovicích loni v únoru.Nemohu si stěžovat na přístup jak doktorů,tak ani sester!
Epidurál jsem měla,ale....můj porod byl komplikovaný.

V PONDĚLÍ mě můj dr.poslal na vyvolání porodu kvůli podezření na preeklampsii...

v ÚTERÝ mi udělali Hamiltona(píše se to,tak?)a píchly provokačku.Večer mě začalo jen bolet břicho a začala jsem malinko špinit....

ve STŘEDU mi zavedli prášek a to se začalo něco dít do 30 min....šla jsem tedy znovu na vyšetření a dr mi píchnul vodu...a už si mě nechaly na čekacím pokoji....
celý den(odpo mi udělali přípravu-klystýr atd.)jsem měla bolesti a čekala kdy to přijde,ale čekala mě ještě cela noc:-(nespala jsem,pořád jsem byla ve sprše...a čekala.Neotvírala jsem se....

ve ČTVRTEK
pak mě čekalo vyšetření v 6.00ráno(čekala jsem jak na smilování) a od pondělka jsem se otevřela jen na 2 prsty:-(,ale dr.byla nadšená a povídá:"tak už volejte domů....půjdeme na porodní pokoj"Já byla šťastná,že už může dorazit....
-dali mi kapačku na otvírání a kontrakce sílily!!!Ve sprše jsem byla jen 3x-kvůli injekci v žíle:-(,ale zvládla jsem to....(teda my)
-pak už to bylo fakt hustý a dr sám přišel s nabídkou epidurálu!"ANO,hned,prosím!!!"(mluvila jsem o něm při příjmu se sestrou)
-no a jak začal fungovat,tak super!I jsem se smála:-)
-jenže pak se začalo dít něco co nemělo....samej doktor,každý mě prohlídnul,osahal...a PA na přítele:"sundáme mamince to zlato...má toho hodně"....a bylo to jasný...CÍSAŘ!

Malej špatně dorotoval,takže se shodli,že provedou sekci:-(Takže po tom co jsem tam zkusila,už i tlačila,tak najednou BUM a jedete pok kudlu.....Přítel byl v šoku...já už rezignovala...byla jsem děsně unavená,takže jsem byla asi i ráda,že se něco děje........

malej se narodil hodinu po poledni ve čtvrtek.........

S odstupem času na to vzpomínám s nostalgií a i docela ráda....byl to ten nejkrásnějšá zážitek mýho života...i když bez toho finále na porodním sále při vědomí!Ale stějně to finále přišlo a je to moc krásný!!!!

Všem českobudějovickou nemocnici doporučuji!

Týjo...jsem se nějak rozepsala..asi jak se blíží rok co je tu brouček s námi............a to jsem reagovala jen na epidurál!:-)))))))))))))Omluvte román:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.