Přidat odpověď
Vařím pro rodinu 10 let,vařím ráda,troufám si říci chutně.A pomalu a nenápadně měním jídelníček.Maso vařím o víkendech,většinou drůbež.Neřekli byste,co všechno může suplovat krůta.Protože nejsem přítelem extrémů,vepřové a hovězí jíme taky-nicméně jen v libové variantě.Snažím se šetřit tuky.Nejvíc se sháním po receptech na slaná jídla bez masa(se sladkými není problém),zejména proto,neboť ty známé obsahují poměrně dost vajec.Tuhle jsem v na Primě v pořadu Mňam spatřila bezmasou lahůdku jejímiž komponenty bylo listové těsto,balkánský sýr,máslo a 7 vajec.To snad ani nemůže být dobré,když je to tak mastné.Spousta bezmasých receptů má ale podobnou skladbu.Hledám inspiraci v různých kuchařkách,výtečné jsou recepty z jihovýchodní Asie a také česká venkovská kuchyně z dřívějších dob.Všem
vařícím maminkám,kterým není jedno,co rodině prochází hrdlem přeji hodně úspěchů.
Předchozí