| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Po dlouhých hodinách pročítání komentářů všech maminek jsem se utvrdila, že pro našeho prvního potomka si za 2 měsíce určitě pojedeme do FTN Krč. Sice je v diskusi i dost kritických názorů, já si ovšem myslím, že porod je to pro každou rodičku velmi subjektivní věc a každá ho prožívá jinak, a tudíž podle toho porodnici hodnotí. Každá rodička vám řekne něco jiného - podle toho, kde rodila a jak těžký či komplikovaný porod měla. Jedna chválí Bulovku, druhá FTN, třetí Motol, další 3 vám ty samé porodnice "rozcupují na kousky", takže si těžko můžete vybrat. Já chodím na cvičení do FTN, předporodní kurs tamtéž a doposud jsem se setkala pouze s milými, ochotnými a laskavými PA (všechny jsou z FTN) a pokud jakákoliv z nich bude asistovat při mém porodu, budu šťastná. To, jaké bylo vnitřní vybavení nemocnice, jaké dlaždičky na porodním sále, zapomenu obratem, ale to, jestli se mnou při porodu byla příjemná PA si budu pamatovat navěky.
Problém kvality jídla neovlivní nemocnice, to je holt věc financí a špatného řízení resortu zdravotnictví.

Všem přeju krásné zážitky při narození jejich zlatíček.

Nevím, jak to bude s mým připojením na internet až budu doma, půjde-li to, dám vědět, jak jsem byla spokojená.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.