Pokud budeš mít porodní bolesti v pravidelných intervalech a budeš to poctivě hlídat proč ne?A hlavně držím palečky aby byli přes den.Proč to říkám.Při mé dceři před 13 lety mne chytli porodní bolesti v noci a byli tak slabé,že jsem stále usínala.Tím mým věčným usínáním se intervaly samozřejmě zkracovaly a nakonec jsem do porodnice odjížděla s intervaly po 3 minutách.Ale neboj se toho.Porodní bolesti bezpečně poznáš,a pokud mohu mluvit z vlastní zkušenosti,nejsou tak hrozné jak spousta maminek tvrdí.Ale je to jen má zkušenost.Teď je mi 30 let,a také přesně nevím jaké porodní bolesti mne čekají.Ale budeme si navzájem držet palečky a určitě to všechno dobře a hlavně včas dopadne.Když si vzpomeneš,napiš pak co se Ti narodilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.