Vazena pano porodni asistenko je zrejme ze ne kazda porodni asistenka nema asi na svoji praci stejny nazor jako vy, jelikoz jsem se o tom opravdu na vlastni kuzi presvedcila. Ja jsme toto nepsala jenom tak abych strasila maminky to jsem nechtela vim pouze jak jsem se citila, myslim si porodni asistentky jsou na porodnici od toho aby maminkam pomahali a ne od toho, aby si sedeli zavrene na sesterne a tam si povidali, rikam to proto protoze presne to se odehravalo, kdyz jsem lezela na porodnim stole a nemohla jsme se dovolat sestricek. Ja jsme sem pouze napsala svuj zazitek a ten opravdu nehezky. Nejsem jedina kdo zdili tento nazor.A pokud jde o to zda jsem 10hodin lezela na porodnim stole tak tosnad bych mela vedet pri tom trapeni ktere jsem tam prozila, opravdu to byly hodiny ktere jsem takto prolezela.Pokud jde o syna tak jsem zapomela pripsat o tom ze byl po porodu v inkubatoru prave proto ze byl priduseny.Nevim proc a co bych z toho mela kdybych si vymyslela, dekuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.