Ahojík,
tak koukám, moc se tu nekecá
, tak přispějěm s troškou do mlýna :
Hmm, psaní nám taky moc nejde. Honzík od mala nerad kreslil a tak to taky podle toho vypadá. Mají docela přísnou učitelku a hned známkuje v písance, když se učí nové písmenko. No, mladýsek holt píše děsně po mamince, co se dá dělat. Taky jsem měla v první třídě v pololetí velikou 2 a dodnes to beru jako křivdu, protože zbytek škol jsem byla za šprta
. Tak uvidíme, čím nás škola překvapí. Do školky se mlaďas vrátit zatím nechce, vyhovuje mu částečná volnost a je najednou děsně důležitý
.
Hele, pouštíte naše veliké školáky do školy, už samotné ? Sice to máme jen kousek (na protější kopec), ale přes koleje (jen pěšina pro chodce) a přes hlavní silnici, po které vesele frčí kamiony atp. Přechod je označenej jen značkou (i nátěr už zmizel vlivem rozkopání celé silnice), takže o přednosti chodcům si tak leda můžeme nechat zdát. Ale možná to je výhoda, páč na to Honzík není zvyklí spoléhat. Jo, ale k tématu : chce chodit sám a já už ho párkrát pustila a pak u okna trnula hrůzou, jestli neuslyším houkat sanitku
. (Jo jsem na RD s holčičkou.)