| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Ivančice, příspěvková organizace

Kláro,

komentujete zde stesk nějaké maminky: Vzmohl se akorát na kleště." a oháníte se tím, že sekce není žádná sranda.

Pokud se lékař zmůže nakonec jen na ty kleště, může to mít pro ženu ( i dítě) fatální následky...

Já mám za sebou jedny kleště. Přesto, že se můj porod vlekl a nakonec i zastavil, lékaři se nezmohli na to,aby včas provedli sekci a oháněli se tvrzením, že dítě bude malé ( protože já jsem taky drobná), předporodní sono se v UH nemocici nedělá a ruce mladé lékařky asi ještě nebyly dost zručné. Aniž by se mnou něco prodiskutovali, rozhodli se rozhánět porod oxytocinem a kdečím, bez ohledu na to,kolik matka a plod vydrží ...Dítě se začalo dusit bohužel až ve fázi, když již nelze provést bezpečně sekci..
Pro mě to znamená trvalé potíže nejen v oblasti hráze ale především v oblasti péteře, lékařka mi při hrubém provedení kleští nevratně zranila kostrč,že mám v současné době návrh na částečný invalidní důchod a vaginálně již rodit nemohu, pouze sekcí...
Takže tu prosím nekřičte o tom, jaká je sekce hrůza...kleště jsou jednoznačně definované jako vysoké riziko pro matku...pokud by celá 1.doba porodní probíhala bez komplikací, neřekla bych na kleště ani popel..ale oni mě na kleště doslova chystali..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.