Přidat odpověď
Ireno,
tak si začínám myslet, že Míša je v podstatě nejhodnější holka pod sluncem :o)) Fakt se s Píďou nenudíš, co? Ale je vidět, že je chytrá, když při šití ani necekla :o)) Má v Míšovi asi tak trochu svůj vzor, ne?
To Míša se na všechno poctivě ptá, jestli může to či ono. Ovšem na druhou stranu už měla dvakrát otřes mozku (jako ani ne tříletá "skočila" z gauče na hlavu a pak před rokem, kdy se zřítila ze sestřenice, která ji nosila "na koni"), takže si umí "příjemné" věci klidně přivodit i doma.
A momentálně prochází nějakým zvláštním obdobím, kdy se chvíli chová naprosto úžasně, pomáhá, je usměvavá a nejdnou zvrat a ke všemu má připomínky, je držkatá atd. Asi nějaká dětská puberta, či co. Ale zase se říká (a mooooc ráda bych tomu věřila), že děti, které jsou jako malé dost divoké mají klidnou pubertu. Takže se můžeme těšit, za pár let budeme mít doma naprosto nekonfliktní puberťačky :o)))
Do mě se dala nějaká alergie, z očí mám jen škvírky, pšíkám a z nosu mi teče, že bych to mohla prodávat :o))) Jako dítě jsem nebyla alergická vůbec na nic, ale postupem času skoro na všechno :o))
Předchozí