| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikami

Tak já musím napsat, že jsem byla zcela spokojená. Rodila jsem tedy předposledního října. Rodila jsem přímo na porodním pokoji a tak mi malou zvážili a zkontrolovali přímo tam. Manžel si jí fotil. A pak nás tam nechali s maličkou celé dvě hodiny samotné. Byli jsme z toho zcela unešení.

Na šestinedělí to bylo celkem ok. To že brečí miminka ostatních maminek bylo přece normální, vždyť i to naše plakalo. Strava mi taky vyhovovala. Ženský doktoři a sestřičky super. Dětský doktoři taky dobré, hlavně paní doktorka Vojáčková byla vynikající. Takhle prohlížet prďolu jsem fakt nezažila. Dětské sestřičky taky dobrý, až na to, že vysvětlení kojení bylo za pět. To mi tedy nejvíce vadilo. Kdybych neměla poporodní depresy a neviděl mě ubulenou přímo pan primář, tak asi neumíme kojit do teď. Ale s tím mi pomohla hlavně staniční, ta fakt byla moc hodná. Sice jsem odcházela s popraskanýma bradavkama, ale za 4 dny se to zahojilo a kojíme jako zběsilý.

Myslím si, že nejde říct, super nemocnice, protože každá máme názor jiný. Ale já musím říct, že fakt dobrý a příště půjdu rodit opět sem (doufám, že se nám poštěstí ještě jeden drobeček). Může to být i horší. A hlavně, v každé porodnici je něco, takže si vyberte sami a uvidíte sami.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.