nedá mi to a musím opet reagovat na vás príspevek........tentokrát jsem ho docetla dokonce se skrípajícími zuby.Az ted mi doslo,ze nepopisujete vlastní zkusenost,ale pouze co jste videla,je jiste na vás,kde budete rodit,treba na vás porodnice v Moste neudelala dojem,ale neberte jiným matkám tuto sanci,zbytecne je strasíte.Jsem detská sestra.pracuji na JIPU,na por.sále jsem byla v rámci kolecka a v prípade ohrození zivota novorozence nescetnekrát,kdy jsme si pro nej prijely s inkubátorem a utíkali na JIP.Vím moc dobre,jak to na oddelení chodí,znám i nekteré nedostatky,ty se vsak netýkají péce o novorozence a jejich matky.Z výkladu té paní jste si zapamatovala,jen to co jste chtela a navíc silne zkreslila,ano oblecení je nedostatek,plen taky,ale nikdo by vás bez plen ani oblecení nenechal,kdyby jste nemela své........tento nedostatek je hlavne zpusoben tím,ze nekteré maminky oblecení kradly.......a také z nedostatku sponzorských daru.....kdybyste nechtela klystýr tak vám ho nedají,ani holit vás nebudou.........jsem ráda,ze jste si vybrala jinou porodnici a byla spokojená,ale prosím nehante tuto porodnici,bez vl.zkuseností.....
Předchozí