Přidat odpověď
Jano,
tak to ja jsem "tyran" non plus ultra, protoze po nich porad neco chci a oni si pak nemaji vubec cas hrat.. dle jejich nazoru...
Ta vyplenena lednicka a spiz mi je take dost povedoma, uz jsem mnohokrat filozofovala, jak dat na lednici bytelnou petlici a klic povesit nekde u komina...proste dve popelnice..
Moji zlobaci letos pojedou s babi na Sumavu, kde byli i loni a moc se jim tam libilo.. predtim jezdili s babi k mori, ale nejak jsme navstevu Cech spatne naplanovali a na more cas nevysel. Teda oni si more uziji az se vratime, protoze jeden nemecky rosnickar nam sliboval teple a suche leto... no a to je pak deset minut na kole na plaz..
My jsme na malem meste, takze klasicky "sekac" tady nemame (kdyz byl Misa mimco, tak jsme tu detsky meli,ale zrusili ho..), a ted tady 2x rocne porada kostel opravdu velikanskou burzu detskeho obleceni, hracek.. takze si to chce vzdycky naplanovat a nakoupit vse co se potrebuje. A na podzim je vzdy burza sportovnich veci - brusli, lyzi, helm, snowbordu...to pro zmenu porada lyzarsky oddil. Jinak tady byvaji take blesaky, kde se prodava vsechno mozne a obcas i nejake to obleceni...
Ve vetsich mestech jsou i kamenne sekace a blesaky, ale na rozdil od ceskych jsou to dobrocinne organizace (Armada spasy, cerveny kriz...), ktere prodavaji to, co jim lide zdarma davaji - no a cast z toho co dostanou, to prodavaji napriklad do Cech.... takze obcas si v Praze pripadam, jak kdyz nosim drivi do lesa... odsud se to vyexpeduje, ja to koupim a zase privezu zpet :)) Ja jsem nazoru, ze je detem opravdu zbytecne kupovat nove veci, protoze to aby se clovek pak bal, kdy zakopnou a roztrhnou si kalhoty... u mojich deti to plati stoprocentne... to usetrene penize radsi investuji do cestovani, nebo ruznych zazitku.... no a o tom, ze rostou jako z vody ani nemluvim. Navic jsem zjistila, ze kdybych chtela Pidu ted oblekat do noveho, tak ji ani neobleknu - vsechno z ni pada, vcetne kalhot do gumy... jesteze pred par lety byla moda "na telo"....
Předchozí