Karlovarská porodnice bohužel mé očekávání zklamala. Porod probíhal velmi rychle, lékaři i porodní asistentky si neodpočinuly. Porod byl vzhledem k situaci dobrý. Bohužel péče po porodu na šestinedělí stála za to. Vzhledem k tomu, že jsem prvorodička, čekala jsem větší zájem a pomoc dětských sester, ale marné bylo mé čekání. Chování většiny z nich bylo arogantní, někdy až ponižující. Při žádosti o příkrm pro mou maličkou mi dali do ruky stříkačku a lahvičku s příkrmem - žádné vysvětlení natož ukázka jak jej zavést. při propuštění mi řekli, že nejsem schopná se o malou postarat. Dnes je malé půl roku, má 8 kg a má se čile k světu. Proto maminky dobře zvažte výběr porodnice a dobře se předem seznamte s poporodní péčí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.