| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice České Budějovice

Ahojky,chtěla bych Vám také napsat své zkušenosti s touto porodnicí.Jako těhotná jsem si pročítala tuto stránku a byla jsem z toho v šoku.Českobudějovickou porodnici jsem si vybrala proto,že je vyhlášená zejména péčí o miminka.O to jak asi bude mě jsem se moc nestarala,i když je pravda,že jsem se dost bála.Rodila jsem 3.1.2008 císařským řezem.Bydlím za Českým Krumlovem.Sice je porodnice v Českém Krumlově vyhlášená,ale s místním panem primářem jsem se zklamala.Jenom díky němu jsem se musela léčila 2 roky a nakonec mít dítě dřív.Podle mého názoru léčí od stolu,ale to nikomu nevnucuju a beru,že riskuje a rodí v Krumlově.
Začalo to mým žlučníkovým záchvatem.V těhotenství se mi totiž objevily žlučníkové kameny.Pro příčnou polohu jsem byla objednaná na 4.1. na císaře.Bohužel mě 1.1. chytil žlučníkový záchvat a tak jsme se s manželem dohodli,že nebudeme riskovat a zajedeme do porodnice,aby mi píchli něco na uklidnění.Báli jsme se toho,že si vezmu léky na bolest a ještě malé ublížím.Přijeli jsme tedy na příjem,sestřičky skvělé!!!Okamžitě si mě tam nechali.Trošku mě jenom zarazila paní doktorka na příjmu s tím,že mi řekla,že si myslela,že budou mít leháro,co zavedli ty poplatky a já už jsem 48 příjem a ženský tam lezou jen se samýma blbostma.Neměla jsem na to co říct,přišla jsem si jak debil.
Umístili mě na přízemí a nasadili kapačky.Podepsala jsem papíry na předčasného císaře.Ráno mi ovšem řekli,že se počká až na toho 4.1..Mezitím pan primář rozhodl,že se mě vezmou jako první v 8,00 3.1.Takže 2.1. jsem podstoupila všechna předoperační vyšetření,monitory a tak.Sestřičky na přízemí vynikající.Ležela jsem tam už po třetí a nemůžu si stěžovat.Ráno 3.1. mě vyvezli na porodnici,tam jsem měla všechnu přípravu.Manžel mohl být se mnou,byla jsem ráda,když už jsme přišli o normální porod,tak alespoň to.Sestřičky mě i manžela nechávali spolu,bála jsem se o to míň.Pak mě vezli na sál do druhého patra.Manžela nechali sedět v předsálí,hned jak se malá narodila byl s ní.Viděl koupání,vážení a tak mohl si jí chovat fotit,jak chtěl.Já na sále měla také skvělý tým.Moc jsem se bála,ale anestezioložky jako by to vycítily a neustále si se mnou povídali.Napětí ze mě celkem opadlo.
Ze sálu mě vezli na JIPku,sestřičky skvělé...všechno bezvadné...Tam jsem byla dva dny.Malou mi nosili po pěti hodinách přikládat.Viděla jsem jí už dvě hodiny po operaci.Jenže máte takové bolesti,že si to ani neužijete.
Z JIPky mě po dvou dnech převezli na šestinedělí.Malou mi dovezli hned.Sestřičky na novorozeneckým jsou zlaté duše.Se vším ochotně poradí a pomůžou.Samozřejmě musíte mít snahu i vy.Sestry na oddělení jsou taky moc fajn...až na vrchní sestru,ta mi opravdu nesedla.Zde jsem byla 4 dny,nemohla jsem si skoro na nic stěžovat,jediné,co mi vadilo je nedostatečná hygiena.Mohlo by se tam víc uklízet kolem umyvadel,záchod a sprchy.Ale to je můj osobní názor.Jinak strava docela šla,já mám dietu žlučníkovou a docela jsem se tam najedla.Tak to je asi všechno.Všem maminám hodně štěstí.Já tam rodila svoje první mimi a jestli budu moct,tak budu rodit i druhý!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.