| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Honey, některé požadavky učitelů jsou hloupé.
Květušky se ptala jen na jméno, příjmení. Pak měla poznat zeleninu, říct kolik kusů je na obrázku a čeho je nejvíc a nejméně. Bylo to do 10. A ještě jestli je tam něčeho stejný počet.
Potom poznávala ovoce, zvířata - kdo patří ke slepičce...
Písmena taky umí jak ty píšeš a já je úmyslně neučím a učitelka řekla že to vůbec nevadí. A na té fotce měla spočítat tečky a k tomu přiřadit číslo.
Pak ještě vystřihovala a malovala obrázek. Ona kreslí samé postavičky, domečky... a tam si vybrala vlak, prý jím ráda jezdí - když my vůbec nejezdíme.
Zazpívala písničku o sněhulákovi, dostala pochvalu a zapsali ji na září. To vše moc dlouho netrvalo a odnesla si spoustu dárečků.
Nám o víkendu nešel net, kvůli větru a včera jsme byli na Vítání občánků s Leničkou.
Nemůžu spát, trápí mě hnusná rýma stejně tak jako všechny moje děti. To je tím počasím.
Zápisy zvládnete, pak dejte vědět~s~~s~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.