| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vím, že mi nikdo neporadí...

Ahoj Jarko, nebudu už ti lichotit, jak jsi silná a pevná osobnost, i když určitě máš raněné srdíčko a rozpadly se ti veškeré životní ideály. Kde jsi byla, když jsem hledal ženu pro život????Takovou skvělou holku do nepohody jsem si vždycky představoval, umíš se poprát se životními nástrahami a přitom jsi milující máma a manželka, jsi tvrdá a něžná zároveň, nevím, jak to nazvat.
Tebe si zaslouží muž, který ocení tvé kvality a budeš pro něj mít velkou cenu, a jen chudák, jako je tvůj nevyzralý manžel, mohl opustit bezva manželku a mamku svých dětí.......Moc ti fandím, ať najdeš někoho, s kým budeš žít spokojený a spořádaný život a ten člověk má už teď vyhráno........jsi výhra na celý život, škoda, že jsem ženatý.
Přeji tobě i tvým dětem jen to dobré a zasloužíte si všichni, aby se našel člověk, který by vás měl rád, zbožňoval vás a miloval.
Moc by mě zajímalo, jak to u vás vypadá teď, nevzpamatoval se třeba manžel a nevrátil se?! anebo prostě, jak jste na tom téměř po roce, kam jste pokročili, jaké máš názory na své trápení s odstupem jednoho roku. NAPIŠ!! Určitě si to spousty lidí přečtou a někteří si vezmou ponaučení a zkušenost do života, protože tvůj příběh je opravdu zajjímavý.
Hodně štěstí !!!!!!!!!! Zdeněk

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.