Ahoj vespolek, rozhodli jsme se s partnerem, že už nastal čas pro založení rodiny. Brala jsem sedm let (bez přerušení) antikoncepci a první týden v dubnu jsem ji vysadila. Od té doby jsme se snažili o miminko už asi 10x a zatím mi testy ukazují NEGATIV. Rádi bychom miminko co nejdříve a tak nechci lelkovat a rozhodla jsem se tomu trošku pomoci. Našla jsem vaše stránky a jak tak čtu..zkusím tuto metodu (měření teplot). Doufám že se nám to brzy podaří..Ráda bych se s vámi dělila o mé další novinky a postupy. Na jedněch stránkch jsem se dočetla, že jedna maminka nemohla otěhotnět dva roky ať dělala co mohla a povedlo se až prstíkem "popostrčila" kapičku spermatu hlouběji do pochvy až na "bouličku" ka nocni pochvy. Závěrem chci říct, že jste mi dodaly odvahy v dalším "nenervovém" zkoušení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.