Paní doktorka asi nemá doma nic na práci. Dudlík valstně vyřešil můj problém se synem, jinak bych ho měla u prsu 24 hod. denně. Už v porodnici jsem se málem zbláznila. Kojit po 1 hodině / v noci to byly asi tři/ bylo vyčerpávající. Pak, když už jsem byla na všechno sama nastoupil dudlík. Manžel a já máme taky hlad a miminko nemůže žít v nějakym bordelu. Jenže Kuba nebyl ani spavé dítě. Neustále jen křik a hlad. Chtěla bych paní doktorku vidět, jestli by vydržela hodinový ryk dítěte, které nereaguje na chování, mluvení a hlazení. Když už jsme s mužem propadali zoufalství, byl klid. Najednou. A ta spása byl dudlík. Dnes má můj syn 9kg a 75cm. Dudlík je jeho kamarád, ale omezeně. Nemusí ho mít pořád, někdy ho i nechce, takže o nějaké závislosti nemůže být řeč. Já a moji sourozenci jsme ho měli přece taky a v jednom roce nás už nezajímal. Zajímalo by mě, jestli má paní doktorka dítě. Protože v práci vlastně se ani nemusí dětem tolik věnovat. Tam jsou přece sestry a na šestinedělí maminky.Maminky se ale o své dítě musí starat 24hod. denně a navíc o zbytek rodiny. Takže to někdy bez dudlíku prostě nejde.
Předchozí