Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat všem kdo se vzorně starají o maminky při porodu i na šestinedělí.19.1. se mi narodila dcerka Kateřina.Manžel nemohl být u porodu,ale vůbec jsem ho nepostrádala.Noční PA zůstala se mnou a pomáhalal mi jak to jen šlo.Porod byl rychlý.I denní PA dělala co bylo v jejich silách,aby mi alespoň částečně utlumila bolestivé kontrakce.Paní doktorka Dragounová se snažila nenastříhnout,ale hráz se dostatečně neuvolnila a tak se bez toho neobešla. Pro nastávající maminky.Šestinedělí je po rekonstrukci (kromě oken) a tak je jedno sociální zařízení max.pro 4 ženy. Mají tam i několik jednolůžkových normálních pokojů. Já byla naprosto spokojená jak se zázemím tak i službami.Sestřičky i lékaři dělají vše na 100% a milý úsměv jim z tváře mizí jen vyjímečně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.