Dobrý den, nedá mi to nějak nereagovat na tyto poslední příspěvky. Syn se nám narodil skoro před třemi roky (již jednou jsem podrobně o samotném porodu psala). A přesto, že celé těhotenství nebylo zrovna dobré a bez problému (byla jsem i hospitalizována) jsem si vybrala Krumlov a nelitovala jsem. Syn se narodil plánovaným císařským řezem a manžel se mnou mohl být celou dobu u samotného porodu (ne ve všech porodnicích je to běžné). A v Krumlově se nad ničím nepozastavovali. Manžela bez problému nechali celou dobu u mě i při přípravách a následně i při porodu. Neskutečně milý personál a hlavně nikdy jsem neměla pocit, že bych je něčím obtěžovala či zatěžovala. Takže ješte jednou skoro po třech letech Vám patří velký dík za přístup k rodičkám a rodinným příslušníkům a při mém dalším porodu mi bude ctí rodit opět v Krumlově.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.