K doktorce Henčlové chodím už několik let jako ke své gynekoložce. Poprvé těhotná jsem byla v roce 2000, mám sedmiletou holčičku. V roce 2006 jsme po několika letech snažení bohužel přišli o jedno miminko v 8tt. Teď momentálně jsem v 10t a doufám, že snad všechno dobře dopadne. Za celou dobu si nemohu ani jednou stěžovat na přístup, chování nebo snad profesní pochybení paní doktorky Henčlové. To, že doktorka Henčlové nepoužívá infantilní výrazy a její jednání je přímé a jasné, mi plně vyhovuje. Její přítomnost u porodu bych plně uvítala, protože PRO MĚ by to byla uklidňující skutečnost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.