| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pepuš, tak koukám že má rada na mosteckou diskuzi je trošku mimo mísu :-D já tupec to totiž našla na nových tématech, takže mě nedocvaklo že je to od tuď .... asi mám teďka pomalejší vedení~k~

Jájinko, takže se role u vás prohodila? Malá je jak deset kluků a Kájík zlatíčko? :-D

Luki u mě je vše oki a už asi můžu jít ven s novinkou že se u nás brzo rozrostem :-)Tak až se v létě zastavíš - jestli to stihneš ... tak budu pěkná velryba.

Eví tobě se nedivím, kde jseš teďka je to fakt naprd. Zahražky jsou proti tomu daleko lepší, i když zrovna ten panelák byl hrůza. Ale ty zatím jsou už lepší a celkově to prostředí tam bylo zelenější.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.