Milé budoucí maminky, které váháte, zda máte jet rodit do Šternberka i přesto, že to máte blíž do Olomouce, tak říkám jedině Šternberk!!! Já to měla taky blíž do OL ale opravdu nelituji, že sem zvolila ŠTB. Před měsícem se mi tam narodil syn Filip Jakub. Asi měsíc před porodem sme si byli s partnerem prohlídnout por. sály a takové příjemné prostředí a milý a vstřícný personál mě nadchnul! OPravdu nikde se mi nestalo aby mě zdravila i obyčejná uklízečka, o doktorech a sestřičkách nemluvě.
Měla sem celkem zdlouhavý porod, sice mi praskla voda, ale jinak se nic nedělo. Příjmala mě por. asistentka a doktor a ti u mě byli celou dobu. Nikdo cizí mi do por. boxu nelezl. Bohužel nevím jak se menovaly, ale PA mi fakt pomohla, každou chvíli u mě byla a pomáhali mě otevírat. Doktor byl trošku drsňák, ale v pohodě. Ikdyž mě hodinu zašívaly (velký mimčo), tak malýho měl pořád u sebe tatínek a pak mi ho přiložily k prsu.
Odd. šestinedělí se taky nedá nic vytknout, milý a ochotný sestřičky i ty dětský - obzvlášť jedna taková sympatická babča mi hodně pomohla s kojením a vším okolo prcka. Na pokoj mi mimčo daly až třetí noc, jinak mi ho nosily na kojení. Měla sem velký krevní stráty a celkově sem byla dost vyřízená, tak sem byla ráda,že mi ho nevnucujou. Ani po mě nechtěli plínky, dokonce mi daly i vložky a košily sem si mohla převlíkat i 15x za den.
Jediný co bych vytkla, tak jídlo, to mi moc nechutnalo, ale zase sem v porodnici nechla 10kg ze 17.
A doma sem ještě týden brečela, že se tam chci vrátit zpátky.
Předchozí