maminky, pokud budete rodit ve vítkovicích, velmi doporučuji. vemte si ale s sebou přebalovací podložku pro miminko. malou vždy ofouklo, tak to odensli všechny zavinovačky, které tam měli pro nmi, až jsme dostali takovou divnou jakoby naryhle spíchlou. i když to anébyla naše chyba, tedy nebylo to záměrně.
co se týče potom dětského oddělení, okud máte možnost, nechoďte tam na JIP. včera jsem byla s dcerku na dětském oddělení (11 měsíců) protože zvracela už několikátý den, a nechtěla pít a neudržela jídlo, byla přijata na JIP na zavodnění kapačkou. ale i když kojím, neměla jsem možnost být ubytovaná zároveň s n. takže je chudák sama na JIP na kapajdě úplně sama, bez maminky, bez tatínka, a můžu ji vidět snad až dnes v 15 hodin. KDYBYCH TO BYLA VĚDĚLA, NIKDY BYCH JI TAM NEDÁVALA, A DALA JI TAM, KDE MŮŽU BÝT S NÍ!!!! můžu být s ní až na normálním pokoji. takže maminky, pokud máte nemocné dítě, a chcete a máte možnost podle všeho být s děťátkem, a máte poict, že by mohlo být přijato na JIP, nedávejte ho tam. byla to pro nás nejhorší noc v životě, a to ani nemluvím o malé, kterou jsem ještě neviděla. doufám, že když toto bude číst nějaký dr z vítkovic, že ho napadne, jak moc těžké je být pro maminu odděleně od děťátka v tak malém věku, jak je to nesnesitelné pro dítě, a jak musí být vystrašené. snad někoho napdane, že matky mají právo být s dítětem i když je na jJIP, obzváště když je na JIP, jak to musí být pro to dítě strašné, a snad někoho napdane, udělat ubytování i pro tyto maminky, třebas i placené. já bych dala nevím co kdbych mohla být s ní, třebas i na jiném pokoji na jiném poschodí. ale mohla bych tam být s ní.
Předchozí