dnes odpoledne mám být s ní. měla jsem to vědět předtím, ve FM se ubytovávají i maminky na JIP. kdybych to věděla, jedu tam. má teplotu a bere antibiotika a bůhví co ji ještě bolí, tak jsem nechtěla riskovat včera převoz někam jinam, nechali jsem ještě jednu noc. kdybych to věděla, jedu jinam. je to jako by mi vyrvali srdce z těla. včera jak jsme ji viděla vypadala spokojeně a pěkně si hrála se sestřičkou a s hračkama, a prý pěkně spinkala. nebýt toho všeho, tak ji převezu jinam. jen jsem chtěla, aby to věděly ostatní maminky, aby si mohly vybrat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.