vy, ktore viete pit kavu bez kofeinu - fajn, ale ja ked si nedam kavu tak je to ista migrena. V prvych trch mesiacoch som sa snazila, davky kavy som znizovala, az som ju prestala pit uplne, ale asi po mesiaci sa mi bolesti hlavy vratili a kedze som tabletky nechcela jest - dala som si jeden alebo dva glgy kavy a ihned to zabralo. Ostala som sice len pri slebej kave bez ktorej naozaj neviem fungovat ani ja, ale co je horsie mam stale neopisatelnu chut na colu. Takze obcas vynecham kavu a dam si colu. NIe som lekar, ale pevne verim ze ta cola alebo slaba kava su lepsie ako neustale bolesti hlavy pripadne ich tisenie tabletkami a pevne verim ze tym babatku nijak neublizujem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.