Musím s vámi souhlasit rodila jsem v Mostecké nemocnici v březnu loňského roku a nemohu si vůbec na nic stěžovat už na příjmu se ke mně sestry chovali velice slušně po přijetí když mne oholili a zeptali se jestli souhlasím s klistýrem. Jelikož jsem byla otevřená po osprchování jsem šla okamžitě na sál kde mne sice nechali ležet dvě hodinky, než jsem začala rodit samotnou, ale v pravidelných intervalech chodily poslouchat prckovi srdíčko a zkontrolovat jeho polohu pohmatem když jsem byla otevřená natolik, že jsem mohla rodit přišel pan doktor Pondělíček a můj porod snad nemohl být lepší. Cokoliv pan doktor udělal popsal a já se nemusela ničeho bát věděla jsem o všem co přijde a hlavně mne neustále povzbuzoval a chválil.Na jakoukoliv otázku kterou jsem mu položila odpověděl ačkoliv už mu ze mně muselo hučet v hlavě, já se ptala stále.když byl prcek venku a já měla porod za sebou malého mi odnesli jelikož se napil plodové vody a přinesli ho za dvě hodinky, tolik času potřebovali aby ho dali do pořádku,než ho odnesli dali mi ho přisát k prsu ale vedle mne za přepážkou ležela maminka která rodila své druhé-bez nástřihu a miminko měla celou dobu po porodu u sebe na porodním sále jelikož to bylo bez jakýchkoliv komplikací.A s kojením to bylo taky fajn.Poradili kdykoliv a s ochotou jak na standartu tak na nadstandartu na který jsem přešla třetí den po porodu hned jak se uvolnil. Já si nemohu na personál Mostecké porodnice stěžovat, ale je pravdou, že jsem taky neslyšela moc chváli, jeomže pro mnebylo důležitější, že má jako jedna z mála označení-nemocnice přátelská k dětem a dokážou v ní co v málokteré a pro mne bylo důležitější aby se tam dostalo nejlepší péče mému děťátku a mohla jsem si být jista, že tam, se jí dostane protože tam jsou skuteční odborníci., Vždyť proč by se tam jinak svážela miminka z jiných porodnic kde jim nemohly pomoci?
Předchozí