| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Královské. Vinohrady

Tak jsem dnes náhodu narazila na tyto stránky, ještě nemám přečteny všechny příspěvky,ale z těch pár,co jsem ztihla jsem docela překvapená. Já si na Vinohradskou porodnici v nejmenším nemůžu stěžovat.
Svou první dceru jsem zde rodila v září 2000,vše bylo naprosto v pohodě. Ano,holení není příjemné,ale chtěli byste,aby kdyby vám najednou kvůli zdraví vašemu nebo vašeho miminka museli udělat císařský řez a při šití rány by vám zapošili i pár chloupků,a ty vám při hojení začali dělat dost neplechu - hnisat .....??? Klistýr jsem neměla klasicky,můj ošečtřující lékař mi při poslední návštěvě u něj v podarně předepsal přípravek YEL,který je jen 2dcl velký a nahrazuje oněch min.půl litru vody. Namítáte proč vůbec klistýr???? Vy byste chtěli své miminko po....? I když byste se totiž snažili sebevíc,věřte,že při tlačení nebudele mít nad svěračem svého konečníku vůbec žádnou konrolu! Miminko mi sice nedali hned na břicho,ale to mi vůbec nevadilo,očistili ho,změřili,zvážili zabalili a celou dobu co mě pan doktor šil jsem ho (jí)měla u sebe v náručí, nebo si jí choval manžel.
Nadstandardní pokoj jsem sice neměla objednaný,ale vzhledem k tomu, že byl volný,jsem ho bez problémů dostala. Tam jsou návštěvy neomezené, takže tam u nás mohli být kdykoliv babičky,tetičky,... a tatínek tan směl i přespat.Miminko jsem u sebe měla stále,ale pokud jsem se cítila unavená, dala jsem ho k sestřičkám a ony mi ho přinesli až když se ozvalo na kojení. Přístup sester i doktorů na odd šestinedělí byl skvělí,vysvětlili mi kojení,koupání....a i když mi mimčo nebylo přiloženo hned na porodním sále,s kojení jsme neměli žádný problém,a při odchodu malá vypila 90ml.

V roce 2002 jsem v této nemocnici byla podruhé,tentokrát o patro níž, s mimoděložním těhotenstvím. Bylo mi dost smutno,že to dopadlo takhle,protože jsme se snažili o miminko skoro rok,ale díky doktorům,kteří mi vše dopodrobna vysvětlili,nakonec vše dopadlo dobže. Praské vajíčko mi bylo odstraněno lapadoskopicky,nemuseli mi brát ani jedem vejcovod a vše se krásně zahojilo.

Přesně po půl roce se nám podařilo znovu otěhotnět,tentokrát vše "vpořádku".Nyní jsem ve 36 týdnu asi za půl hodiny se pojedu objednat do těhotenské poradny na Vinohrady a už se těším,až se zde narodí mé druhé dítě.
Ono totiž věřte nebo ne - když nanazíte na "vola" tak je jedno kde zrovna jste jestli v Podolí, u Apolináře nebo na Vinohradech,nejdou se určitě všude, já jsem však to "štěstí" neměla. Opravdu všechen personál,který jsem mohla poznat byl skvělí.

Ještě bych chtěla říct,že s názorem "Karly" více měně souhlasím.- Je sice napsán dost svérázným způsobem,ale něco pravdy v něm je! Taky si myslím, že při porodu jde hlavně o mimčo,holt příroda vybrala nás ženy abysme trpěli,ale dává nám za to krásnou odměnu - krásné a zdravé děti!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.