Vazeny pan velky,pravdepodobne sa vam bude zdat,ze si chcem obhajit lekara zo Slovenska,len preto,ze odtial pisem,ale skutocne ma zarazila vasa arogantna reakcia s nadychom zavistlivosti,za ktoru vas mozem jedine polutovat.Zrejme bol zamer doktora Zahumenskeho vo vasich vyskach tazko pochopitelny a preto mi dovolte ho vysvetlit.Okrem ineho,ze som u pana doktora rodila este na Slovensku,zial, pre nase fantasticke zdravotnictvo sme o neho prisli,by som vam chcela napisat,ze jeho reakcia mala byt hlavne spochybnenie obsahu daneho prispevku a ukoncenie sirenia i tomuto podobnych prispevkov. Tym,ze si doktor ako sef oddelenia stoji za tym, co v prispevkoch uvadza a vyzyva nespokojne klientky,aby svoje problemy hovorili nahlas,konkretne a na spravnych miestach,tam kde sa mozu aj riesit,chce hlavne dosiahnut co najlepsie vysledky, kvalitu a hlavne dobre renome svojho oddelenia.Neviem,do akej miery siahaju vase vedomosti,ale viete co moze napriklad narobit jeden anonym so zdravou a prosperujucou bankou?
Předchozí