Dobry vecer, tak odsouhlasili materskou o 1000Kc, coz znamena 3552Kc + jednorazovi prispevek na dite 2000Kc a ten dostaneme v cervnu, ale to se vas jeste netyka:-))) skoda. Jinak ja jsem byla v chorvatsku asi v 7 mesici i kdyz mi to vsichni vymlouvali a le ja se nedala a bylo to paradni i kdyz ta cesta nebyla nejlepsi, ale dalo se to zvladnout. Tak az se to male narodi tak si to muzete potom vynahradit a nikam vyjet:-).Koukam ze jsme tu uz jedine kdo jsem jeste chodi. Jestli vam to nebude dam vam kontakt na email asi to bude pohodlnejsi a muzeme si psat tak. Kontakt: LajerovaJ@seznam.cz
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.