Dobrý den
)), tak už to máme s Honzíkem za sebou,zanedlouho mu bude 8měsíců. O chebské nemocnici jsem slyšela hodně dobrého i špatného, není ovšem nad osobní zkušenost. Času na hodnocení jsem měla dost, byla jsem tam od 8.6.07-30.6.07. Nemůžu říct,jaké je to v jiných porodnicích,ale byla jsem spokojená s přístupem doktorů i sester ( až na jednu "dvojici" lékařka x sestra- kamarádky),kde mi jejich chování přišlo neosobní a povrchní. "Ona" paní doktorka např. měla udělat kontrolní průtok pupečníkové krve,červeně podtržené od pana primáře se sdělením nutné, které se ovšen nekonalo, neboť svítilo sluníčko(v 16.hod, o víkendu) a na monitoru nebylo nic vidět.... Z technických důvodů nelze provést...dopsalo se do spisu. Co třeba počkat do večera a zopakovat to? Ani náhodou:-(( Nikdy jsem nebyla hubená, před těhotenstvím jsem měla velikost 42/44, faldík na břiše....Ovšem mi bylo sděleno, že je i proto hůře vidět..což docela chápu...ale přednáška o tom, že všechno je otázkou příjmu a výdeje, ať se podívám,sama "ona" Mudr. má za sebou porod ve 42letech a jak vypadá, mi přišla přinejmenším netaktická a nevhodná. Na přístup ostatních zaměstnanců jsem si nemohla stěžovat.Člověk by se neměl nechat odbýt,říci si o vysvětlení, zeptat se, ale měl by si také uvědomit, že tam není sám. Byla jsem tam spokojená a pokud se v budoucnosti budu muset rozhodovat kam jít, klidně si opět půjdu do Chebu. A nějaká "ona" Mudr. mi může vlést na záda.