| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Okresní nemocnice Tábor

Rodila jsem zde v říjnu 2007. Přiznávám, že dříve jsem se obávala této porodnice. Nyní mohu říci, že jsem byla spokojená. Jen bych asi vytkla chování pana doktora, který mě nejspíš považoval za nánu, která fňuká a nemá důvod. Bolesti jsem měla od 01:00 předešlé noci a malý se narodil skoro přesně za 24 hod, takže jsem byla vyčerpaná a ospalá. Na monitoru jsem byla celé 4 hodiny, protože se mimčo nejspíš nevrtělo. Když jsme se přesunuli na porodní sál tak jsem zkoušela rodit asi na 4 způsoby a to mě vyčerpalo úplně. Chvilku na zemi pak zas na koze, znovu na zem a poté už jsem bídně stála na nohou.Celou dobu jsem neměla vůbec pocit nějakého tlaku, který by mě měl nutit tlačit. Nakonec jsem porodila klasicky. Kojila jsem po 50 minutách od porodu, což mi došlo až hodně pozdě, ale naštěstí bez problémů.Takže tyhle věci by si měla asi každá maminka ohlídat. Jinak celou dobu, co jsem trávila v porodnici si nemůžu stěžovat. Takže přeji budoucím rodičkám hodně síly a vlídné doktory.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.