Kytí můžu tě uklidnit, já zápach z vařící brokolice nebo květáku neunáším dodnes a nejsem těhotná
))Ale to je pozůstatek odporu z dětství. Fakt tohle nemůžu. Ale už nemám výčitky, v jednom tom pořadu jak hubnou ti velcí tlouštíci říkali, že brokolici nemůžou lidé, kteří mají např. problémy s moč. cestami nebo ledvinami a ještě nějaká kontraindikace tam byla, ten pán jí jedl hodně a oni mu jí úplně zakázali, tak se nemusím trápit, že zrovna tuhle otravinu fakticky nemusím.
U nás byl mrazivý víkend, ale slunečný, v sobotu jsme vyrazili za soudruhy do Němec, abychom zajeli auto. Také tam bylo slunečno a pořídila jsem si úžasný župan, po kterém jsem dlouho toužila. Kubík dostal v Hornabachu nový koberec se silnicema, starý skončil pod králíčkem, pořád to Kubíka drží a jeho kamarády, když přijdou, lego i ostatní stavebnice staví okolo a fakticky si hodně vyhrajou.Z čeho jsem nadšená je fakt, že tenhle nový je o dost kvalitnější, než ten původní. Na spodu je pogumovaný, tak na plovoučce neklouže a je vyšší. Barunka je strašně nastydlá, tak se děsím, abychom to nechytli od ní, je to puboš, pořád na ní hulákám, že chodí málo oblékaná.