Paní doktorko,
já jsem u vás v porodnici rodila. To, co zde tvrdíte neni pravda. Já jsem v Podolí během porodu zažila jen neochotu,nevstřícnost,aroganci,lži, neindividualní přístup a hulvátství - vlastně neprofesionalitu. Zdálo se mi, že na poskytování smysluplných informací pro rodičky bylo uvaleno jakési nepsané embargo. SVLÉKNOUT! NAHORU!OHOLIT!KLYSTYR!LEHNOUT!!! JSTE NĚJAKÁ MOC ŽIVÁ!!!LEHNOUT!!!!NEHEJBEJTE SE!!! ŽENSKÁ MUSÍ VYDRŹET VŠECHNO!!TA ŽENSKÁ TAM ŘVE, JAKO BY MĚLA EPILEPTICKÝ ZÁCHVAT,HA,HA(komentář porodní asistentky během mého porodu na naříkání osamocené ženy na Hekárně) - neberu jako smysluplné informace. Mohla bych zde napsat seznam lidí, kteří o mě a ditě (ne)pečovali. Myslíte, že by to pomohlo? Že by to změnilo chování,zvyky a hlavně způsob vedení porodu těch lidí včetně vás? Já jsem si rok po porodu zašla za MUDr. M.M., který byl přítomen u mého porodu a řekla jsem mu, co se mi nelíbilo. Označil to za prkotiny, vůbec nechtěl připustit, že by mohl něco dělat špatně. Takovou namyšlenou a "zábavnou" partičku, jako jsem měla já u porodu v Podolí, bych nikomu nepřála potkat.
Předchozí