V květnu 2007 se mi v třebíčské porodnici narodil chlapeček.Kvůli vysokému krevnímu tlaku jsem musela být hospitalizovaná a protože mi zbývalo pouze 14 dní do porodu pan primář se rozhodl, že malému na svět trošku pomůžeme.Dostala sem čípek, potom mi pustili plodovou vodu a nakonec sem dostala kapačky.myslím že Pavlíkovi se na svět moc nechtělo.Na porodním sále nás měla na starosti paní Vlčanová a byla naprosto svělá.K samotnému porodu přišel pan doktor Šula a Málek.Po jejich příchodu byl Pavlík za 5 minut venku.Oba byli velmi velmi milý.Jako prvorodička jsem byla ze všeho strašně vyděšená a díky personálu a mému muži,který byl celou dobu u mě nemám na porod škaredé vzpomínky.Od Pavlíčka sem byla oddělena snad jen na 1 hodinku a to si myslím že způsobilo, že nás ten den rodilo snad 7.Potom mi ho dovezli na pokoj na šestinedělí a od té doby jsem ho měla pořád u sebe.S kojením mi ani moc pomáhat nemuseli Pavlíček se projevil jako velký jedlík.Jinak s kojením se tam snaží opravdu pomáhat co to jde.Pokoje na šestinedělí nejsou zrovna nejmodernější zato přístup personálu to mnohonásobně vynahrazuje.Podruhé pojedeme určitě znovu rodit do Třebíče.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.