| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Ústav pro péči o matku a dítě

Reaguji na prispevek personalu v Podoli, vetsina sestricek super az na vyjimky ,o profesionalite doktoru nepochybuji az na jednu vyjimku ,ktera zustane moji nocni murou a tou je dr.Buben , jelikoz jsem byla rizikova a s vicercaty
chodila jsem do poradny od sameho zacatku k nemu.Nevim vlastne k cemu jsem na kontroly chodila kdybych nechodila bylo by to celkem jedno, zacalo to tim ze mi zapomeli udelat triple test, nasledne v poradne prehlizeli muj vysoky tlak a davali to za vinu me vaze, ktera ovsem byla zpusobena neuveritelnymi otoky kterych si nokdo i pres me varovani nevsimal, ty byly spojeny s tehotenskou nemoci kterou jsem mela coz se zjistilo ,,nastesti,,pri nahodne hospitalizaci.Prouzek moci se mi taky zabarvil ale asi ne tolik aby si s tim nekdo z poradny lamal hlavu.O test cukru jsem si taky musela pozadat, samozrejme uplne v poradku taky nebyl,ale pan doktor se divil proc na nej chci chodit kdyz v rodine cukrovku nemame.
Pres me snahy o informace mi dr.Buben zadne moc dat nechtel, termin porodu jsem vubec netusila(u vicercat
je termin jiny
nez 40tyden,kord u tech nasich) tez jsem netusila jakym zpusobem budu rodit, na otoky mi poradili dat si nohy nahoru a odpocivat,na cokoli ostatni jsem si stezovala tak se na me pan doktor tvaril jako ze nemam otravovat a uz mam konecne vypadnout protoze v cekarne ceka kupa dalsich....coz je bohuzel pravda ,momentalni absolutni boom porodu, presto si vsak myslim ze pokud si pacient stezuje a pribere 40kg (15kg byla jen voda!)tak to asi neni normalni a doktor by mel zkontrolovat zda je vse v poradku. Naopak ja byla na kontrolu pozvana az po
14 dnech a to uz jsem byla v 35tt(na netu vestina dr.usuzuje ze v mem pripade je bezny porod ukonceneho 36tt a to cisarskym rezem) a KDYZ JSEM se ptala ze je to pozde tak mi rekl ze nez mi zacne porod tak v klidu stihnu prijet...a ze se mam uklidnit nemam nic cist a ze mam byt rada ze vubec si me ten posledni mesic zval po tydnu ze to normalne nedela (aha ja myslela ze se mesic pred porodem chodi po tydnu,kord s vicercaty)...
Taky jsem se od pana doktora dozvedela ze on tedy cisarsky rez neplanuje a planovat rozhodne mesic pred porodem nebude! mesic no tak na to uz jsem nemela co rict kdyz ja v 35 tt cekala ze kazdym dnem uz budu rodit, tento pan doktor nevim zda mam rict ze je ignorant nebo se mu proste jen nechce protoze ma spoustu pacientu,ale ze ohrozil na zivote me a me deti na to do smrti nezapomenu a zaplat panbu se nam nic nestalo protoze nas na predbeznou hospitalizaci poslal jiny pan doktor z Podoli (nechci uvadet jmeno aby nedoslo po tomto prispevku k nejakym intrikam)
a na zaklade vysledku nas hned odvezli na sal.
Vsichni jsme zdravi ,ale pri predstave ze jsem mohla kazdou chvili zkolabovat mohli mi vypovedet ledviny
a detatka byli ohrozeny mirou rizika nejvyssi je mi absolutne
zle a tento prispevek nepisu jako zadostiucineni dr.Bubnovi ale jako apel na vsechy mminky kterym se zda ze neco neni v poradku. My meli kliku ,ale nekdo ji mit treba nemusi a ve finale doktor chybu neuzna a nasledky si ponese maminka.Kazdopadne pokud to jde chodte ke gynekologovi kteremu 100% verite , ja bych uz do prenatalky do Podoli nechodila , zustala byc radeji v peci u sveho velmi dobre vybaveneho lekare ,ktery by si me velmi rad zval na kontroly ob tyden neli casteji.Pan doktor Buben mi taky naznacil ze se me chtel muj dr.zbavit ,coz je uplne na hlavu ,podoli je perin centrum ktere pecuje o rizikovky a vicecetne tehu a proto jsem tam byla prevelena ...nikomu bych neprala ty obavy a absolutni bezmoc kdyz jste odkazani na lekare kteremu jste tak nejak jedno , i kdyby jeho jednani bylo zapricineno stresem, pro me je a zustane dr.Buben nedbaly doktor a neprijemny clovek.

Jedine co mi jeste v Podoli vadilo je ta vsudypritomna spina ,kupa prachu ,na oddeleni sestinedeli kdyz chodite s otevrenou ranou to tedy skutecne koser neni.Taky koukat do kose plnych spinavych vlozek kdyz jdete na wc je tedy taky docela narez.No snad kdyz ted plati i miminka za pobyt tak se aspon zlepsi hygiena.(..pochybuji..)

Co bylo skvele je kvalita doktoru a osatniho personalu na porodnim sale ,pece doktoru a sester po porodu.

PS: prvni navstevy byl pan doktor mily , neprijemny zacal byt asi od 6mesice ...to uz jsem se ale bohuzel nikde jinde k porodu
zaregistrovat nemohla takze jsem zustala odkazana na nej

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.