Nevim jestli me info bude pro tebe aktualni, ale rodila jsem v Neratovicich presne pred 16 mesici a bylo to super. Doporucuji. Porodni asistentky jsou strasne mile, detske sestry take. Priplatila jsem si za nadstandardni velice pohodlne porodni kreslo a vlastni pokoj. Manzel byl u porodu take za priplatek. Jinak vari vyborne a doslova me precpavali (pry ze rodicka musi poradne papat:-) a tak jsem mela dve vecere ). Vubec je to tam takove male a jak pises rodinne a to me vyhovovalo. Za tu dobu tam na me nikdo nebyl zly ani sprosty. Ma kamaradka tam rodila o pul roku driv a rikala to same a druha kamaradka zase o pul roku pozdeji nez ja a take dobre. T.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.