Poprvé jsem rodila v Ústí v roce 2006 a letos se chystám znovu. Já byla spokojená... Chytla jsem skvělou partu na sále a měla jsem porod bez komplikací. Přišla jsem vcelku na poslední chvíli, takže jsem se ani do sprchy nepodívala a tak vlastně nemám moc zážitků, jen příjem - yal gel a sál.... Jen doporučuji, pokuď je to jen trochu možné, vemte si s sebou manžela - nechce-li tak klidně i kamarádku, maminku nebo sestru - prostě ať na to nejste sama. Ono přeci jen, když třeba narazíte na nějakou sestru, o které se píše v některých příspěvcích níže, tak si na Vás nesmlsne, když máte s sebou ještě někoho. Nemyslím, že by to dělaly naschvál, oni jsou tam denně, rodí jim tam někdo furt a je to pro ně samozřejmá rutina. Kdežto my, rodičky jsme vystresnuté, vyjukané, vystrašené, co se bude dít atd... a i jen uštěpačná poznámka, kterou by jsme jindy přešly, nebo dotyčné vrátily atd. nás může rozhodit. Prostě se nedejte, ptejte se atd. Já se musím až teď smát, jak jsem škemrala o epidurál a furt prosila, oni my tvrdili, že už budu rodit a že to nestihneme a měli pravdu
Na šestinedělí: když budete cokoli potřebovat, tak zvoňte, žádejte - sestřičky jsou tam od toho... Já jsem taky prosila a vždycky mi vyhověly. Manžel a tchýně mi nosili jídlo z domova, protože zdejší jídelna je fakt trága a s výživou těhotných, šestinedělek atd. si hlavu nelámou..... Tak jsem si na sesternu chodila ohřívat kakaíčko, polévky prostě cokoli a nikdy mě sestry neodbyly nebo nevyhudrovaly, že jim okupuju prostor... Nebyla jsem na nadstandartu, ale protože jsem chytla dobrou spoluležící, tak jsem byla ráda, že nám pobyt rychleji utekl, než bych byla na pokoji sama....